Επικαιρότητα

Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Στερεάς, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου – Galaksias.com

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 13 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Στερεάς Ελλάδας.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι Δήμαρχοι Χαλκίδας Έλενα Βάκα και Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, οι οποίοι θα μοιράσουν στα δύο την προεδρία του ΦοΔΣΑ.

Πρόεδρος είναι αρχικά ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος θα παραμείνει στο τιμόνι του φορέα για δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, η θητεία του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2025. Στη συνέχεια, θα αναλάβει η Έλενα Βάκα για τρία χρόνια.

Ο Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής δήλωσε: «Έχω την τιμή και ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, καθώς υπήρξα επιλογή κοινής αποδοχής, να είμαι Αντιπρόεδρος στη νέα θητεία. Στη θέση του Προέδρου για τα πρώτα δύο έτη αναδείχθηκε ο κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Δήμαρχος Λαμιέων και για τα επόμενα τρία η κ. Έλενα Βάκα, Δήμαρχος Χαλκιδέων.

Ο Φο.Δ.Σ.Α. αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη πως το κοινό μέτωπο στην αυτοδιοίκηση αποτελεί εγγύηση σημαντικών παρεμβάσεων προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών. Με γνώμονα αυτό θα συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ήδη παράγεται, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή και δημιουργική θητεία!»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button