ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Νέλσον Αμπέι – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση, καθώς σύμφωνα με τους Βρετανούς, οι Πειραιώτες έκλεισαν τον κεντρικό αμυντικό της Ρέντινγκ, Νέλσον Αμπέι με μεταγραφή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Νησί, ο Ολυμπιακός αγόρασε τον 20χρονο Βρετανό κεντρικό αμυντικό (σ.σ με ρίζες από τη Νιγηρία) από την Ρέντινγκ. Ο Νέλσον Αμπέι (28/8/2003) έχει ύψος 1.87 μ., είναι αριστεροπόδαρος και εκτός από σέντερ μπακ μπορεί να αγωνιστεί υπό προϋποθέσεις και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Νέλσον Αμπέι προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ρέντινγκ. Έπαιξε αρχικά στην Κ18, στη συνέχεια στην Κ21 και από τον Ιούλιο του 2023 ήταν στην πρώτη της αγγλικής ομάδας. Φέτος, είχε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας συνολικά 2.257 λεπτά.

Ο Νέλσον Αμπέι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της Ρέντινγκ, με τον νεαρό σέντερ μπακ να είναι αρχηγός της βρετανικής ομάδας, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών.

Ωστόσο, ο αγγλικός σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Νέλσον Αμπέι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button