ΑθλητικάΕνημέρωση

Ήττα «μαχαιριά» για την Εθνική Ελπίδων – Galaksias Portal News

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε από τη Λευκορωσία με 1-0 και έμεινε πολύ πίσω στη μάχη για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2025.

Η Εθνική Ελπίδων δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Λευκορωσία, γνωρίζοντας μία ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική στη μάχη για πρόκριση στο Euro 2025.

Το γκολ της νίκης για τους Λευκορώσους το πέτυχε ο Μαρτίνοφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57ο λεπτό. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παρέμεινε στο -2 από τη δεύτερη Κροατία, η οποία έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στον προκριματικό όμιλο.

Η Πορτογαλία είναι πρώτη στον όμιλο βρίσκεται στο +4 από τη «γαλανόλευκη», έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η Πορτογαλία και η Κροατία θα παίξουν μεταξύ τους στις 26 Μαρτίου, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει την Ανδόρρα.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι παίρνουν το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, με τους υπόλοιπους έξι δεύτερους των ομίλων να συμμετέχουν σε μπαράζ διεκδικώντας τα τρία τελευταία εισιτήρια.

Οι ενδεκάδες:

Λευκορωσία (πρ. Γιασίνσκι): Σκάπετς, Μπαράνοκ, Ναζαρένκα, Κασαράμπ, Σβιντίνσκι, Αγκέεβ, Ντουσέφσκι (64′ Γκουζ), Μπουράκ (74’Κρασνόβ), Πιατσούρα (78′ Κατλιάρου), Σβεντσίκοβ (78′ Ζουραούλιου), Μαρτίνοβ (78′ Χρούντζκο)

Ελλάδα (πρ. Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Παναγιώτου, Κωνσταντόπουλος, Κρυπαράκος, Κίτσος, Κουρφαλίδης (59′ Μεταξάς), Σουρλής (81′ Νιάρχος), Δαρέλας (59′ Αποστολάκης), Ζουγλής (59′ Σοφιανός), Παναγίδης, Τζίμας (59′ Κοσίδης).

To άρθρο Λευκορωσία – Ελλάδα 1-0: Ήττα «μαχαιριά» για την Εθνική Ελπίδων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button