ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Νέα Σμύρνη

Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτρης Ελευσινιώτης παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τηλεφώνησε μετά το γάμο για να δώσει τις ευχές του.

Οι δύο άντρες είναι μαζί περισσότερα από 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά. Μάλιστα, την ημέρα που έγινε η ψηφοφορία για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ήταν στη Βουλή και χειροκροτούσαν από τα θεωρεία. Σήμερα (3/3/24) όταν το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με το ζευγάρι μετά την τελετή του γάμου, για να του δώσει συγχαρητήρια αλλά και τις ευχές του.

Ο γάμος που έγινε στη Νέα Σμύρνη, είχε δημοσιευτεί σε αγγελία στις 16 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή το οποίο έλαβε 175 θετικές ψήφους, τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μιλώντας στο Antivirus, o Σταύρος Γαβριλιάδης μίλησε για την επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, τον οποίο και ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα, αλλά και για το ότι «πέρασε έναν νόμο που έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στη ζωή μας όσο και στη ζωή των παιδιών μας».

 

To άρθρο Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Νέα Σμύρνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button