Τρόπος Ζωής

Αλλαγμένη για τα γυρίσματα της ταινίας «A Big Bold Beautiful Journey» – Galaksias Portal News

Η Μάργκοτ Ρόμπι άφησε πίσω την «Barbie era» της, έβγαλε τα έντονα ροζ και έβαψε τα μαλλιά της σε μία πιο σκούρα απόχρωση του ξανθού. Η αλλαγή αυτή οφείλεται στη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστεί, «A Big Bold Beautiful Journey» στο πλάι του Κόλιν Φάρελ.

Η αλλαγή αυτή δεν αποτελεί έκπληξη για τη διάσημη πρωταγωνίστρια, η οποία συνηθίζει να κάνει ανάλογα με τους ρόλους που υποδύεται. Η Μάργκοτ Ρόμπι εθεάθη στα γυρίσματα της ταινίας «A Big Bold Beautiful Journey» στην Καλιφόρνια με μακριά μαλλιά με αφέλειες σε απόχρωση ξανθό-μελί, δίπλα από τον συμπρωταγωνιστή της Κόλιν Φάρελ.

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες της πλοκής, η ταινία περιγράφεται ως «μια ευφάνταστη ιστορία δύο αγνώστων και του απίστευτου ταξιδιού που τους συνδέει» σύμφωνα με πληροφορίες.

Είναι η τρίτη ταινία μεγάλου μήκους για τον σκηνοθέτη Kogonada, σε σενάριο του Seth Reiss.

Η νέα ταινία της Sony Pictures σηματοδοτεί την πρώτη παραγωγή της μετά το θρίαμβο της «Barbie».

Στο παρελθόν η γνωστή ηθοποιός είχε σγουρά, ανοιχτά καστανά μαλλιά για τον ρόλο της στην ταινία «Mary Queen of Scots» της Josie Rourke το 2018 και σκούρα μαλλιά για την ταινία «Amsterdam» σε σκηνοθεσία, σενάριο και παραγωγή του David O. Russell το 2021.

To άρθρο Μάργκοτ Ρόμπι: Αλλαγμένη για τα γυρίσματα της ταινίας «A Big Bold Beautiful Journey» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button