ΑθλητικάΕνημέρωση

«Στόχος του Παναθηναϊκού το πλεονέκτημα έδρας και 20.000 κόσμος να κρέμεται από τα κάγκελα» – Galaksias Portal News

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έχει κάνει το βήμα μπροστά μέσα στη χρονιά, αποτελώντας πλέον έναν από τους κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έκανε τη διαφορά με την άμυνα του αλλά και τους πόντους τους και κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, βάζοντας την υπογραφή του στη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ, μιλώντας στο SDNA, τόνισε πως ξεκάθαρος στόχος είναι το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Μπήκες στο παρκέ στο -12 της πρώτης περιόδου και στο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν στο +8 με την ενέργειά σου. Ήσουν ξεκάθαρα ο game changer της αναμέτρησης.

«Το second unit δείξαμε και σήμερα ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Κι εγώ και ο Χουάντσο και ο Κώστας (σ.σ. Αντετοκούνμπο) και ο Παπαπέτρου με τον Μαντζούκα, που δεν αγωνίστηκαν χθες, είναι “όπλα” και στην επίθεση και στην άμυνα. Είμαστε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όταν μας καλέσει ο προπονητής μας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που πληρωνόμαστε και να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια».

– Σας πόνεσαν οι ήττες από τη Ζαλγκίρις και ειδικά από τον Άρη; Πλήγωσαν τον εγωισμό σας;

«Με την Ζαλγκίρις ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Όταν πηγαίνουμε σε μία τέτοια έδρα και ξεκινάμε έτσι νωθρά, είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα, όχι μόνο για εμάς να γυρίσει, όταν παίζει σε μία τέτοια έδρα. Τώρα για τον Άρη δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Μας πόνεσε αρκετά η ήττα. Ήρθαμε στο γήπεδο την επόμενη μέρα και κάναμε μία σκληρή προπόνηση 2,5 ώρες. Δουλέψαμε καλά αυτές τις μέρες, μπήκαμε συγκεντρωμένοι, ήταν ένας τελικός για εμάς και τέλος καλό όλα καλά».

– Πλέον πατήσατε για τα καλά στην τετράδα που στο τέλος μπορεί να δώσει το πλεονέκτημα της έδρας.

«Είναι ένας από τους στόχους μας αυτός, να είμαστε στην πρώτη τετράδα και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, που θα μας δώσει τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρας μας, με sold out και 20.000 κόσμο να κρέμονται από τα κάγκελα. Οπότε ευελπιστώ όλα να πάνε καλά. Θα τα δώσουμε όλα να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και να μπούμε στα πλέι οφ».

– Και τώρα ΑΕΚ και μετά Final-8 του Κυπέλλου.

«Κοντεύουμε στον πρώτο στόχο της σεζόν κι αυτό είναι το Κύπελλο. Θα πάρουμε το ρεπό μας, θα ξεκουραστούμε και θα μπούμε αυτή την βδομάδα να κάνουμε τον πρώτο μας στόχο πραγματικότητα».

 

To άρθρο Καλαϊτζάκης: «Στόχος του Παναθηναϊκού το πλεονέκτημα έδρας και 20.000 κόσμος να κρέμεται από τα κάγκελα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button