Τρόπος Ζωής

Δεν έχω δει το «Famagusta» έχοντας πάτερα αγνοούμενο και αιχμάλωτα αδέρφια δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό – Galaksias Portal News

Για τις δύσκολες μέρες στην Κύπρο, τη σειρά «Famagusta», την καριέρα της αλλά και τις εμφανίσεις της, μίλησε η Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα φιλοξένησε την κάμερα του Mega στα πλαίσια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», στη μουσική σκηνή «Βαβέλ», όπου εμφανίζεται με τον Νικομανώλη Νυκτάρη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εμφανίσεις της στο «τώρα» και στο «χθες» αλλά και για την τηλεοπτική σειρά «Famagusta».

«Βρισκόμαστε στη μουσική σκηνή «Βαβέλ», οπού κάνουμε εμφανίσεις με τον Νικομανώλη Νυκτάρη. Στο «Διογένης Palace» εμφανιζόμουν με άλογο στη σκηνή άλλα η αρχική ιδέα ήταν να εμφανίζομαι με καμήλα. Μετά το άλογο, κάναμε παγοπίστα και έβγαινα και χόρευα στον πάγο, ο κόσμος κρατούσε την ανάσα του. Μετά τη συνεργασία με τον Φοίβο στο «Δηλητήριο» μου πρότειναν να κάνω ολόκληρο άλμπουμ μαζί του, άλλα πίστευα ότι δεν ήταν κάλο για μένα εκείνη τη στιγμή», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν είχε κόντρα με την Άννα Βίσση, η Κωνσταντίνα απάντησε: «Παλαιοτέρα υπήρχε όντως κόντρα με την Άννα Βίσση άλλα και με άλλους.  Αυτή η κόντρα είναι επαγγελματική και όχι προσωπική, , τώρα είμαστε μία χαρά. Το 1983 εκπροσώπησα την Κύπρο στην Eurovision, μία από τις κοπέλες που μου έκανε φωνητικά ήταν η Ευρυδίκη στα 16 της», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την Κύπρο: «Δεν έχω δει το «Famagusta». Έχοντας πάτερα αγνοούμενο και αδέρφια που ήταν αιχμάλωτα δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό. Θεωρώ ότι η κυπριακή κυβέρνηση δεν μας τιμάει, μετά από όλα αυτά που τραβήξαμε το να πρέπει να υπογράψουμε για τους αγνοούμενους μας ως άφαντους είναι αδικία. Οι αγνοούμενοι της Κύπρου δεν είναι άφαντοι, είναι το μονό κράτος στον κόσμο που έχει αγνοούμενους».

To άρθρο Κωνσταντίνα: Δεν έχω δει το «Famagusta» έχοντας πάτερα αγνοούμενο και αιχμάλωτα αδέρφια δεν μπορώ να το ξαναζήσω αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button