ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Ο δράστης είναι στη φυλακή;» – Τα πρώτα λόγια της 22χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός συνεχίζει να νοσηλεύεται η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο πατέρας της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβάται να μείνει μόνη της τα βράδια, ενώ τα πρώτα της λόγια ήταν αν «ο δράστης είναι στη φυλακή;».

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης για τα ματωμένα ρούχα της 22χρονης. Όπως μετέδωσε το MEGA, τα ρούχα της ήταν σκισμένα στα δύο και σε μικρά κομμάτια, γεμάτα με αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι γιατροί, εκείνο που την έσωσε, ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός, την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Αύριο, Δευτέρα ο Ιρακινός δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος υποστήριξε στις αρχές: «Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button