ΕνημέρωσηΟικονομία

Τα σχέδια για τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, Νότια Αφρική και Βραζιλία – Galaksias Portal News

Tα σχέδια της παρουσίασε χθες η διοίκηση της Intralot, στα πλαίσια τηλεδιάσκεψης στα πλαίσια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του 2023.

Σε σχέση με τα συμβόλαια τα οποία διεκδικεί η Intralot στις ΗΠΑ, από πλευράς διοίκησης, όπως αποτυπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη, εκτιμάται πως μπορεί να εξασφαλιστεί χαμηλό μονοψήφιο αριθμό εξ αυτών των συμβολαίων, γεγονός που επαρκεί για να ενισχύσει σημαντικά τα μεγέθη της.

Η έμφαση θα δοθεί σε λοταρίες μεσαίου και μικρότερου μεγέθους, όπως το Κολοράντο, Αριζόνα, Μιζούρι, Κεντάκι, Β. Ντακότα κ.ά., μεγέθους από 800 εκατ. δολαρίων έως 2,5 δισ. δολαρίων.

Εκτός από τις ΗΠΑ, έγινε αναφορά στο ενδιαφέρον από πλευράς της διοίκησης σε συμβόλαια στην Νότια Αφρική, τη Βραζιλία αλλά και την Αυστραλία.

Αναφορικά με τον Καναδά, η διοίκηση σημείωσε πως η πλατφόρμα της Intralot θα βγει live στη British Columbia τον ερχόμενο Μάιο.

Όπως τόνισε, επίσης, η διοίκηση, στόχος της Intralot είναι να κερδίσει μερίδιο αγοράς στη Τουρκία. Σε σχέση με την αγορά της Αργεντινής,, η διοίκηση εκτίμησε πως η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί.

To άρθρο Ιntralot: Τα σχέδια για τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, Νότια Αφρική και Βραζιλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button