Επικαιρότητα

Τι έδειξε η τρίτη νεκροψία της 52χρονης Βολιώτισσας – Γιατί ακόμα παραμένει άταφη [βίντεο]

Δεκαεφτά ημέρες πέρασαν από τότε που μία σορός γυναίκας που είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, ταυτοποιήθηκε με την 52χρονη Βολιώτισσα Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία εξαφανίστηκε από την Κυψέλη Αττικής.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε σε σήψη. Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας από τον Βόλο να παραλάβει τη σορό και να την ενταφιάσει, το τμήμα ανθρωποκτονιών της Αθήνας δεν έδωσε το πράσινο φως προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Τη Δεύτερα έγινε και η τρίτη νεκροψία από τεχνικό σύμβουλο που έβαλε ο βιολογικός πατέρας της άτυχης γυναίκας. Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί ληξιαρχική πράξη θανάτου, προκειμένου να παραληφθεί η σορός της 52χρονης, η οποία παραμένει στον νεκροθάλαμο από τις 24 Αυγούστου.

Να σημειωθεί ότι σε θρίλερ εξελίσσεται ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη ζωή της. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR που έφερε στο φως την υπόθεση, η γυναίκα μετέβη στην παραλία “Εδέμ” του Π. Φαλήρου και έκανε μπάνιο. Στη νεκροψία όμως αποδείχθηκε ότι φορούσε εσώρουχα και όχι μαγιώ, γεγονός που προβληματίζει τους αστυνομικούς, ενώ είχε καταναλώσει αδιευκρίνιστη ποσότητα χαπιών Xanan.

Δείτε βίντεο:

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button