ΕνημέρωσηΠολιτική

Μαθητής Λυκείου πήγε σε σχολική εκδρομή με σουγιά και κάνναβη – Galaksias Portal News

Αναστάτωση προκλήθηκε σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα, όταν ένας 16χρονος μαθητής συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Επίσης, συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας η υπεύθυνη καθηγήτρια της εκδρομής, στην οποία συμμετείχε ο ανήλικος, καθώς και ο πατέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος από τα Μέγαρα βρισκόταν στην πόλη για εκδρομή. Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/4) συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, για σουγιά 19 εκατοστών, που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ έφερε και αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τρίτο περιστατικό με σχολική εκδρομή στα Γιάννενα, που απασχολεί την Αστυνομία μέσα σε μια εβδομάδα.

Αναλυτική η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ:

Στο πλαίσιο ελέγχων για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, που εκδηλώνεται μεταξύ νέων, συνελήφθη χθες (11-04-2024) το μεσημέρι στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ανήλικος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο ανήλικος, μαθητής Λυκείου από περιοχή της Αττικής, το οποίο πραγματοποιούσε σχολική εκδρομή, διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και σουγιά, μήκους περίπου 19 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας του ανηλίκου η υπεύθυνη καθηγήτρια της σχολικής εκδρομής, καθώς και ο πατέρας του, ο οποίος μετέβη αυτοβούλως στην Αστυνομία, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button