Επικαιρότητα

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Λ. Καλοκαιρινού κινητοποίησε ξανά την Πυροσβεστική (pics) – Galaksias.com

Μπαράζ περιστατικών για την Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Δευτέρας (23/4) στο Ηράκλειο

Μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/4), σε καλαμιές, κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, η οποία σβήστηκε μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία βρίσκεται επί ποδός λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που πνέουν στην περιοχή, άλλο ένα περιστατικό με φωτιά προκάλεσε συναγερμό.

Ειδικότερα, φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή, καθώς στο διαμέρισμα δεν υπήρχε κάποιος.

Πυρκαγιά σε καλαμιές στο Παγκρήτιο

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα φωτιά εκδηλώθηκε σε καλαμιές κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο κινητοποιώντας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Με την πυροσβεστική να βρίσκεται επί ποδός, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί γίνεται έκκληση, ειδικά σήμερα που στο νησί πνέουν ισχυροί νοτιάδες, οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προχωρούν σε εργασίες που μπορεί να αποτελέσουν αιτία για την εκδήλωση μεγάλης πυρκαγιάς.

Δείτε φωτογραφίες από την πυρκαγιά κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button