Τρόπος Ζωής

Η Κατερίνα Λιόλιου δεν είναι πια μόνη – Ποιος έκλεψε την καρδιά της τραγουδίστριας

Μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει η Κατερίνα Λιόλιου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον Χάρη Παπατζανή.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι ερωτευμένη με τον Χάρη Παπατζανή με τον οποίο η όμορφη τραγουδίστρια αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, το «αμόρε» της Κατερίνα Λιόλιου, Χάρης Παπατζανής, είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες το απόλυτο στήριγμα της τραγουδίστριας.

Οι δύο τους είναι αχώριστοι και παρόλο που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μη δημοσιοποιήσουν λεπτομέρειες που αφορούν στη σχέση τους, σε λίγο καιρό θα γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Μάλιστα, από τη στιγμή που είναι και συνεργάτες, έχουν την ευκαιρία να μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί.

Ο Χάρης Παπατζανής βρίσκεται δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου σε κάθε της βήμα και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, έχει την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας. Έτσι, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται η σύντροφός του.

Παράλληλα με την επαγγελματική τους ενασχόληση, βρίσκουν πάντα χρόνο να κάνουν βόλτες ή να γευματίσουν σε εστιατόρια της πόλης, απολαμβάνοντας και τον προσωπικό τους χρόνο.

To άρθρο Η Κατερίνα Λιόλιου δεν είναι πια μόνη – Ποιος έκλεψε την καρδιά της τραγουδίστριας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button