ΑθλητικάΕνημέρωση

Το «τριφύλλι» καλείται επαναλάβει το κατόρθωμα του 2012 – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός καλείται τη Μεγάλη Πέμπτη (02.05.2024 / 21:45, Newsit.gr) να βγάλει… αντίδραση στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά το 2-1 που έκανε η ομάδα του Κάτας και να επαναλάβει κάτι που είχε κάνει πριν από , προκειμένου να μη μείνει εκτός του Final Four του Βερολίνου.

Έστω και μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία που είχε, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην “Χάλα Πιονέρ” από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και δέχθηκε το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.

Το “σενάριο” για τον Παναθηναϊκό είναι πλέον ένα. Τη Μεγάλη Πέμπτη παίρνει τη νίκη στο Βελιογράδι, για να μπορέσει να επαναφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ και να επιστρέψει σε Final Four της Euroleagge μετά από το μακρινό 2012.

Σε περίπτωση μάλιστα που ο Παναθηναϊκός κάνει το break που ψάχνει, τότε θα φέρει στη μνήμη των οπαδών του… εποχές 2012. ήταν τότε που το “τριφύλλι” και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε προσφέρει μια συναρπαστική σειρά στα πλέι οφ, η οποία επίσης κρίθηκε σε Game 5 επί ελληνικού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός είχε πάρει εύκολα τα Game 1 και Game 4. Το δεύτερο το πήραν οι Ισραηλινοί μέσα στο ΟΑΚΑ με 94-92, ενώ στο Game 3 ο σύλλογος του Τελ Αβίβ “χαμογέλασε” και πάλι. Για να έρθει η σειρά στο ΟΑΚΑ για το Game 5, εκεί όπου μετά από “θρίλερ”, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 86-85 έπειτα από “θρίλερ” και κέρδισε το “εισιτήριο” για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

To άρθρο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» καλείται επαναλάβει το κατόρθωμα του 2012 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button