Υγεία & Διατροφή

Ο Κέβιν Κόστνερ επιστρέφει στα γουέστερν – Galaksias Portal News

Το πρώτο μέρος της φιλόδοξης τετραμερούς σειράς γουέστερν «Horizon, An American Saga», του Κέβιν Κόστνερ θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ των Καννών σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών.

Και συγκεκριμένα οι δύο πρώτες ταινίες θα προβληθούν στις 19 Μαΐου στο διάσημο κινηματογραφικό φεστιβάλ, με τον δημιουργό και τους πρωταγωνιστές να δίνουν το παρών στο κόκκινο χαλί της Κρουαζέτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι οι δύο παραγωγές, θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι, από την Warner Bros. Η πρώτη αναμένεται στις 28 Ιουνίου και η δεύτερη στις 16 Αυγούστου. Οι άλλες δύο ταινίες δεν έχουν γυριστεί ακόμη.

«Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που είχα την χαρά να βρίσκομαι στην Κρουαζέτ», ανέφερε ο Κόστνερ σε δήλωσή του. «Περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω και είμαι περήφανος που μπορώ να πω ότι αυτή η στιγμή ήρθε. Το «Horizon, An American Saga» είναι μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από 35 χρόνια και δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο μέρος από τις Κάννες για να αποκαλύψω στον κόσμο το αποτέλεσμα μιας τόσο υπέροχης περιπέτειας. Οι Γάλλοι πάντα υποστήριζαν τις ταινίες και πίστευαν βαθιά στην κινηματογραφική δημιουργία. Όπως ακριβώς πιστεύω και εγώ για την ταινία μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τον Κόστνερ που υπογράφει τη σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Τζον Σ. Μπέιρντ (Jon S. Baird) και την παραγωγή πρωταγωνιστεί ένα πολυάριθμο καστ αστέρων μεταξύ των οποίων οι Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), Σαμ Γουέρθινγκτον (Sam Worthington), Ντάνι Χιούστον (Danny Huston), Τζίνα Μαλόουν (Jena Malone), Μάικλ Ρούκερ (Michael Rooker) και Γουίλ Πάτον (Will Patton).

Το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 25 Μαΐου. Όπως αναφέρει το ΑP, Θα κάνει επίσης πρεμιέρα η ταινία της Warner Bros «Furiosa: A Mad Max Saga» του Τζορτζ Μίλερ (George Miller).

Το επίσημο πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (11.04).

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button