ΑθλητικάΕνημέρωση

Παρουσία του Βιτσέντσο Μοντέλα η προπόνηση στο Κορωπί – Galaksias Portal News

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας, Βιτσέντσο Μοντέλα, έδωσε το “παρών” στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και συνομίλησε με τους Φατίχ Τερίμ και Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο Μοντέλα παρακολούθησε το Παναθηναϊκός – Άρης στα πλέι οφ της Super League 1, αλλά πήγε και στο Κορωπί για την προπόνηση των “πρασίνων”, έχοντας νέες επαφές με τους δύο Τούρκους του “τριφυλλιού” και όχι μόνο.

Ο ίδιος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες, ευχαριστώντας τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία. Οι “πράσινοι” προέρχονταν πάντως από μία ήττα “μαχαιριά” στη Λεωφόρο και το κλίμα ήταν “βαρύ” στην προπόνηση, παρότι ακολουθεί διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα.

Η ανάρτηση του Μοντέλα

«Ξεκίνησα την εβδομάδα με μια επίσκεψη στην Αθήνα και στον καλό μου φίλο και πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ που είναι κόουτς στον Παναθηναϊκό τώρα. Ανταλλάξαμε απόψεις για πολλά διαφορετικά θέματα μαζί και είχαμε μια πολύ ευχάριστη συζήτηση.

Προφανώς βρέθηκα με τον παίκτη της εθνικής μας ομάδας Σαμέτ Ακαϊντίν που παίζει στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησα και την προπόνηση του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου συνάντησα επίσης τον Ντραγκόφσκι και τον Ούγκο, τους δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της πορείας μου στη Φιορεντίνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Τερίμ και τον Παναθηναϊκό για την θερμή φιλοξενία τους».

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button