ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Τώρα θα δεις ποιος είναι παλικάρι» – Galaksias Portal News

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (25/2), ο 69χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, πατέρα τριών παιδιών, το Σάββατο (24/2) στην Αγία Βαρβάρα.

Μάλιστα, το φονικό έγινε μπροστά στην ανήλικη εγγονή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο 69χρονος οδηγήθηκε στο φονικό, γιατί ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο οικογενειακό σπίτι.

Συγκεκριμένα, στο ισόγειο έμεναν τα πεθερικά, στον πρώτο όροφο η κόρη με τον σύζυγό της και στον δεύτερο όροφο ο γιος του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιος του δράστη στην κατάθεση του, είπε πως «χτες το απόγευμα (σ.σ. Σάββατο 24/2) ο γαμπρός μου, ο οποίος ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, με παρακάλεσε να μείνω λίγο με τα δύο από τα παιδιά του, γιατί θα πήγαινε να πάρει την κόρη του από κάπου».

Στο ισόγειο όμως υπήρξε πάλι κάποια φιλονικία με τον πεθερό και ύστερα συνέχισε για να πάει να πάρει το παιδί.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν φύγει με πόδια προς το Αστυνομικό Τμήμα, πήγε πάνω από το πτώμα του γαμπρού του και είπε «Τώρα θα δεις ποιος είναι παλικάρι».

Στο δρόμο όμως τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο του, ο οποίος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε και βρήκε τον άνδρα της αδελφής του νεκρό και το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button