Τρόπος Ζωής

«H εκδίκηση της Ξανθιάς» γίνεται σειρά για το Amazon Prime Video – Galaksias Portal News

Η ταινία που έκανε διάσημη τη Ρις Γουίδερσπουν, «Η εκδίκηση της Ξανθιάς» γίνεται σειρά για το Amazon Prime Video, όπως αποκάλυψε το Deadline.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση παρά μόνο ότι το σενάριο της σειράς για τo Amazon Prime Video θα αναλάβουν ο Τζος Σβαρτς (Josh Schwartz) και η Στέφανι Σάβατζ (Stephanie Savage) οι οποίοι επίσης θα είναι και οι εκτελεστικοί παραγωγοί. Φυσικά, από το νέο project δεν θα μπορούσε να λείπει η Ρις Γουίδερσπουν.

Η διάσημη ηθοποιός θα είναι στο τιμόνι της παραγωγής μέσω της εταιρείας της «Hello Sunshine».

Σημειώνεται ότι η σταρ πρωταγωνίστησε στην δύο πρώτες ταινίες στο ρόλο της Elle Woods, της ξανθιάς και φαινομενικά αφελούς ηρωίδας που κατάφερε να πάρει την εκδίκησή της από τον φιλόδοξο μνηστήρα της σπουδάζοντας στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.

Η πρώτη ταινία το 2001 σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με εισπράξεις άνω των 140 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Ακολούθησε η δεύτερη το «Legally Blonde 2: Red, White, and Blonde» το 2003 και η spinoff ταινία το 2009 όπου η Γουίδερσπουν ήταν παραγωγός.

Επίσης ένα θεατρικό μιούζικαλ βασισμένο στην πρώτη ταινία έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ στη σκηνή του «Palace Theatre» το 2007, λαμβάνοντας πολλές υποψηφιότητες για Tony.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button