ΑθλητικάΕνημέρωση

Η υψωμένη γροθιά του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την νίκη επί της Μπάγερν και το «για πάντα στο λιμάνι» του οπαδού – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να κάνει το 2/2 στη “διαβολοβδομάδα” στη Euroleague και οι οπαδοί που ακολούθησαν την ομάδα στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου “χειροκρότησαν” τον Έλληνα κόουτς

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε την παρακάμερα του Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός (72-76) με όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ, εστιάζοντας στις… σχέσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους οπαδούς της ομάδας.

Παίζοντας με “μεγάλες” απουσίες, ο Ολυμπιακός πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να “αποθεώνεται’ από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Μόναχο και τον ίδιο να πανηγυρίζει με υψωμένη τη γροθιά, κοιτάζοντας την εξέδρα.

Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε την “αγκαλιά” του κόσμου και έξω από το γήπεδο, εκεί όπου ένας φίλος του Ολυμπιακού του φώναξε την ατάκα “για πάντα στο λιμάνι”.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η υψωμένη γροθιά του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την νίκη επί της Μπάγερν και το «για πάντα στο λιμάνι» του οπαδού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button