ΑθλητικάΕνημέρωση

Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός από το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι – Galaksias Portal News

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ(6-2, 6-1) από την Σοράνα Κιρστέα, με την Ελληνίδα τενίστρια να αποκλείεται από την συνέχεια στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9 στην Παγκόσμια κατάταξη) ηττήθηκε 2-0 σετ (6-2, 6-1) από τη Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα (Νο.23) και αποκλείστηκε πολύ νωρίς την πορεία της από το 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Σε ένα αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 17 λεπτά, η Κιρστέα απέκλεισε την Σάκκαρη η οποία ήταν το «μεγάλο» φαβορί του ζευγαριού και θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς της διοργάνωσης την Ντάρια Κασάτκινα.

Η Σάκκαρη μπήκε μουδισμένα στο παιχνίδι με την Κιρστέα να της κάνει μπρέικ στο πρώτο κιόλας γκέιμ του σετ, κάτι που έγινε και στο τρίτο γκέιμ, με αποτέλεσμα το σετ να τελειώσει με 6-2 υπέρ της Ρουμάνας.

Το δεύτερο σετ είχε ίδιο ξεκίνημα με το πρώτο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Σάκκαρη να μπει πολύ νωρίς στα σχοινιά.

Κάπως έτσι με την ψυχολογία υπέρ της η Κιρστέα έκανε το 6-1 στα γκέιμ και κατέκτησε με ευκολία το δεύτερο σετ, αφήνοντας παράλληλα την Σάκκαρη εκτός τουρνουά. 

To άρθρο Κιρστέα – Σάκκαρη 2-0: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός από το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button