ΑθλητικάΕνημέρωση

Πάνω από 3.000 εισιτήρια σε μία εβδομάδα στο Μουσείο της OPAP Arena – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ εγκαινίασε πρόσφατα το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας στην OPAP Arena και μέσα σε λίγες ημέρες, πάνω από 3.000 φίλοι της Ένωσης βρέθηκαν στο χώρο για να δουν από κοντά όλα τα κειμήλια του “Δικεφάλου”.

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα λειτουργεία του, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, έκοψε 3.000 εισιτήρια και οι άνθρωποι της Ένωσης αναμένουν επιπλέον κόσμο μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, καθώς ακολουθεί ένα τριήμερο αργιών.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Την πρώτη εβδομάδα της λειτουργίας του συμπλήρωσε το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA και ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου. Πάνω από τρεις χιλιάδες επισκέπτες κάθε φύλου και ηλικίας έχουν περάσει τις πύλες του από τις 24 Απριλίου και σχεδόν όλοι έχουν συνδυάσει την παρουσία τους σε αυτό με επίσκεψη και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. Ειδικά η Μεγάλη Εβδομάδα, λόγω των πασχαλινών διακοπών των σχολείων, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για οικογένειες με παιδιά να επισκεφθούν τα Μουσεία και να βιώσουν μία πολύ ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία.

Τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ τροποποιούνται ως εξής τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα:

3/5 Μ. Παρασκευή 12:00-17:00

4/5 Μ. Σάββατο 10:00-15:00

5/5 Κυριακή του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ

6/5 Δευτέρα του Πάσχα ΚΛΕΙΣΤΑ

7/5 Εργατική Πρωτομαγιά ΚΛΕΙΣΤΑ

Μετά από αυτές τις ημερομηνίες θα ισχύει το καθημερινό ωράριο (10 π.μ.-6 μ.μ) όλες τις ημέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας.

 

To άρθρο ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 εισιτήρια σε μία εβδομάδα στο Μουσείο της OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button