ΑθλητικάΕνημέρωση

Ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη και διέψευσε τη σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη του Ολυμπιακού

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης συνδέθηκε τις τελευταίες ημέρες σε σενάρια για την προσωπική του ζωή, με την πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία διέψευσε όμως το γεγονός.

Η Αβραμάκη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ που έδειξε σχετικό ρεπορτάζ και ξέσπασε εναντίον όσων γράφονται για τη σχέση της με τον Πασχαλάκη, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχει άλλο σύντροφο.

Οι δηλώσεις της Αβραμάκη

«Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. Είναι πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προφανώς και μου έχει δημιουργήσει προσωπικό πρόβλημα. Δεν είναι ωραίο να είσαι σε μια σχέση και να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και τόσα άρθρα για μια άλλη σχέση.

Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα για τον άνθρωπο αυτό λόγω της ομάδας του. Τον γνωρίζω λόγω επαγγέλματος γιατί εγώ είμαι φυσιοθεραπεύτρια κι εκείνος αθλητής, αλλά δεν έχουμε βρεθεί κάπου έξω να πω ότι μας είδαν κάπου. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και έχει γίνει τίτλους σε εφημερίδες, άρθρα, στο twitter και όφειλα να πάρω θέση».

 

To άρθρο Ξέσπασε η Σοφιάνα Αβραμάκη και διέψευσε τη σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button