ΑθλητικάΕνημέρωση

Σπουδαία νίκη και πρόκριση στον τελικό του Indian Wells – Galaksias Portal News

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ (6-4, 6-7(5), 6-2] επί της Κόκο Γκοφ για να προκριθεί στον τελικό του Indian Wells.

Σε ένα επεισοδιακό αγώνα, ο οποίος και διακόπηκε δύο φορές λόγω βροχής, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και δεν πτοήθηκε ούτε από το χαμένο σετ στο τάι μπρέικ, για να “λυγίσει” τελικά την Κόκο Γκοφ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, χρειάστηκε να επανέλθει μετά τη βροχή για να κλείσει το πρώτο σετ, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες το δεύτερο, αλλά εμφανίστηκε… ανίκητη στο τρίτο και έφθασε σε μία μεγάλη νίκη στην Καλιφόρνια.

Προκρίθηκε έτσι για 10η φορά σε τελικό της WTA και θα διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας της, κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ. Το παιχνίδι του τροπαίου είναι προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή (17/03/24) στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

To άρθρο Μαρία Σάκκαρη – Κόκο Γκοφ 2-1: Σπουδαία νίκη και πρόκριση στον τελικό του Indian Wells δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button