Κόσμος

Με το κορυφαίο παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής τιμήθηκε ο Μπερνάρ Αρνό – Galaksias.com

Με τον Μεγαλόσταυρο της Λεγεώνας της Τιμής, παρασημοφορήθηκε από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της γιγάντιας γαλλικής εταιρείας ειδών πολυτελείας LVMH Μπερνάρ Αρνό.

Η εκδήλωση της παρασημοφόρησης του Μπερνάρ Αρνό έγινε παρουσία πολλών διάσημων προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων η Αμερικανίδα σταρ της ποπ Μπιγιονσέ, σύμφωνα με ανακοίνωση από το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, το οποίο επιβεβαίωσε πληροφορία του ιστότοπου Politico.

Ο 75χρονος Αρνό τιμήθηκε με την κορυφαία διάκριση της Λεγεώνας της Τιμής, η οποία δημιουργήθηκε από τον αυτοκράτορα Ναπολέοντα Α’ στις αρχές του 19ου αιώνα και απονέμεται σε πολίτες και στρατιωτικούς για πράξεις τους και για τις υπηρεσίες τους προς τη Γαλλία.

Επικεφαλής της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρείας ειδών πολυτελείας (μόδα, δερμάτινα, αρώματα, οινοπνευματώδη), ο Αρνό είναι σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, με μια περιουσία που υπολογίζεται σε 230 δισεκατομμύρια δολάρια, μπροστά από τον Ίλον Μασκ και τα 210 δισεκατομμύριά του, σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού Forbes.

Πολυάριθμες προσωπικότητες ήταν παρούσες στην τελετή αυτή: η Μπιγιονσέ συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τον ράπερ Jay-Z, ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, επικεφαλής του ομίλου Tesla, όπως και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και ο αμερικανός καλλιτέχνης Τζεφ Κουνς, σύμφωνα με το Politico.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button