ΑθλητικάΕνημέρωση

Σε live streaming ο αγώνας της εθνικής πόλο των ανδρών στα προημιτελικά του παγκοσμίου της Ντόχα – Galaksias Portal News

Μια ημέρα μετά την επιτυχία των Γυναικών κόντρα στην Ιταλία, ήρθε η σειρά της εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη των «γειτόνων» στον σημερινό μεγάλο προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στην Ντόχα.

Ελληνο-ιταλική «μάχη» μέρος 2ον στην Ντόχα. Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει τους «ατζούρι», στον προημιτελικό του 21ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου. Μία αναμέτρηση ανάμεσα στις φιναλίστ των τελευταίων δύο διοργανώσεων, με “έπαθλο” για το νικητή την πρόκριση στην τετράδα και τη δυνατότητα διεκδίκησης ενός μεταλλίου.

Η εθνική πόλο των ανδρών προκρίθηκε απευθείας στην οκτάδα της διοργάνωσης κάνοντας τρεις νίκες στην πρώτη φάση, επί της Κίνας (24-6), της Βραζιλίας (23-4) και της Γαλλίας (13-12).

Η Ιταλία, με τη σειρά της, στην πρώτη φάση νίκησε 16-10 τη Ρουμανία, 33-3 το Καζακστάν και έχασαν στα πέναλτι με 15-14 από την Ουγγαρία, αλλά κατάφεραν στο χιαστί ματς να κερδίσουν 13-12 τις ΗΠΑ για να βρεθούν στο δρόμο της Ελλάδας.

Δείτε ΕΔΩ τον αγώνα της Εθνικής πόλο των ανδρών

Η τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια (τελευταία φορά το 2019) βρέθηκε -πριν από ένα μήνα- στον δρόμο της Ελλάδας και στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου επικράτησε με 15-8 και τερμάτισε πάνω από τη χώρα μας στην ισοβαθμία. Εν τέλει, πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, επικρατώντας στον μικρό τελικό της Ουγγαρίας.

Στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα, η νικήτρια του ζευγαριού ενδέχεται να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία ή το Μαυροβούνιο.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών (13/02)

Ισπανία – Μαυροβούνιο 15-12
16:30 Ελλάδα – Ιταλία
18:00 Σερβία – Κροατία
19:30 Ουγγαρία – Γαλλία

Το πρόγραμμα των ημιτελικών (15/02)

Ισπανία – Ελλάδα ή Ιταλία
16:30 Σερβία ή Κροατία – Ουγγαρία ή Γαλλία

* Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στις 15:00 και ο μεγάλος τελικός την ίδια μέρα στις 16:30.

To άρθρο Ελλάδα – Ιταλία: Σε live streaming ο αγώνας της εθνικής πόλο των ανδρών στα προημιτελικά του παγκοσμίου της Ντόχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button