Επικαιρότητα

Κυριακή στο Λίντο το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου – Galaksias.com

Κυριακή στο Λίντο το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός θα φιλοξενηθεί για ακόμα μια φορά στο Ηράκλειο! Πρόκειται για το 5ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Γου Σου Κουγκ Φου με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών σε πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο.  Αθλητές από Ναύπλιο, Άργος, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και φυσικά την πόλη του Ηρακλείου θα μετρήσουν τις δυνάμεις και θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα στο κοινό. 
Η ιδιαίτερη, για την πόλη μας, εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου, ώρα 9:00 π.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 
Το θεαματικό άθλημα του Κουγκ Φου έχοντας, μια ιστορία αιώνων, αποτελεί την επιλογή εκατομμυρίων αθλητών παγκοσμίως  σε όλο το ηλικιακό φάσμα, έχοντας τεράστια απήχηση. 
Το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας με διοργανωτές δύο διακεκριμένους δασκάλους: τον κ.Κυριακάκη Κώστα (σχολή Hung Kuen Héraklion) και τον κ. Ταμιωλάκη Μάνο  (σχολή ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ). Και οι δυο έχουν καταγράψει εξαιρετική πορεία όλα αυτά τα χρόνια. Ο κ. Κυριακάκης με πορεία 40 ετών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει διαπρέψει με νίκες τόσο στην Κίνα, σε Παγκόσμια αλλά και σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ατομικά αλλά και με μαθητές του. Ο κύριος Ταμιωλάκης με πορεία άνω των 30 χρόνων, εκπαιδεύει μαθητές εντός της σχολής αλλά και σε σεμινάρια που περιοδεύει ανά τον κόσμο. 
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button