Κόσμος

Η Ντέμι Μουρ συγκινεί στο πλευρό του Μπρους Γουίλις – Galaksias.com

Ακόμη και τώρα που είναι αντιμέτωπος με ένα τρομερό πρόβλημα υγείας, ο Μπρους Γουίλις παρέμεινε ένας υπέροχος μπαμπάς. Στην τελευταία γιορτή του πατέρα, η νυν σύζυγός του Έμα Χέμινγκ επαίνεσε τον σύζυγό της – ο οποίος το 2022 έμαθε ότι είχε αφασία, ένα νευρολογικό πρόβλημα που στερεί από ένα άτομο την ικανότητα επικοινωνίας και το 2023 διαγνώστηκε με μια μορφή άνοιας – καθώς τον παρακολουθούσε με τις κόρες τους, τη Mabel, 12 ετών και την Evelyn, 9.

Έμα Χέμινγκ – Μπρους Γουίλις

«Αν και μπορεί να μην είναι «παραδοσιακό», αυτό που τους διδάσκει θα εκτείνεται σε γενιές», έγραψε η Έμα στο Instagram. «Αγάπη άνευ όρων, καλοσύνη, δύναμη, συμπόνια, υπομονή, γενναιοδωρία, ανθεκτικότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κορίτσια δεν είναι τα μόνα που μαθαίνουν από τον Μπρους. Σχεδόν 26 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού πρωταγωνιστή της ταινίας «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», Ντέμι Μουρ, συλλογίζεται το κοινό τους παρελθόν καθώς εκείνη, η Έμα, ​​45 ετών, και τα παιδιά του Μπρους προετοιμάζονται για το αναπόφευκτο.

«Όταν αφήσεις αυτό που ήταν ή αυτό που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να είναι, ή ποιος θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν και να λάβεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει », λέει η Ντέμι για το πώς τα κατάφερε καθώς ο Μπρους που ήξερε χάνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια πηγή σημείωσε: «Ο Μπρους έχει δώσει στην Ντέμι μια νέα oπτική για τη ζωή. Αισθάνεται εξαιρετικά ευγνώμων και συναισθηματικά φορτισμένη. Αναπολεί τη ζωή της μαζί του και είναι ευγνώμων για όλα όσα έχουν περάσει».

Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις

Οι απροσδόκητες ευλογίες της Demi Moore

Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της 61χρονης Μουρ, όπως επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό «In Touch». Ωστόσο, η επιβάρυνση της υγείας του συνοδεύτηκε από μια απροσδόκητη διαπίστωση για την ίδια.

«Βλέποντάς τον να περνάει από τους αγώνες του έχει δείξει στην Demi πώς να είναι μαχητής. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο», λέει η πηγή. «Θαυμάζει τόσο πολύ τον Μπρους και προετοιμάζει τον εαυτό της για το συναισθηματικό αντίο τους ».

Η Μουρ νοσταλγεί επίσης το πώς ο Γουίλις «άφησε τις κόρες τους να είναι αυτές που ήθελαν να είναι» και πώς ήθελε πάντα η Ντέμι να συνειδητοποιήσει ότι «η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση έρχονται από μέσα», καθώς η ίδια αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές και διαχειριζόταν παιδικά τραύματα.

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός δεν ωραιοποιεί το παρελθόν τους. Στα απομνημονεύματά της το 2019, η Μουρ είχε αναφέρει ότι ο Γουίλις ήταν δυσαρεστημένος με την απόφασή της να εργαστεί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά. Τόνισε, επίσης, ότι ήταν ένας άντρας που ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στο να είναι μπαμπάς παρά σύζυγος κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου τους.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button