ΑθλητικάΕνημέρωση

Ενέδρα σε πούλμαν οπαδών των Μασσαλών και αντεπίθεση με ρόπαλα και τραυματισμό μοτοσικλετιστή – Galaksias Portal News

Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του Κλερμόν – Μαρσέιγ (1-5), κατά την επιστροφή ενός πούλμαν των οπαδών των φιλοξενουμένων στη Μασσαλία. Το όχημα έγινε στόχος από ομάδα αγνώστων.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν Μέσα στην Γαλλία, τη στιγμή που το συγκεκριμένο πούλμαν των οπαδών της Μαρσέιγ διέσχιζε τον αυτοκινητόδρομο, υπήρξε ενέδρα από αγνώστους, οι οποίοι εκτόξευσαν βαριά αντικείμενα από παρακείμενη γέφυρα, προκαλώντας φθορές στο όχημα.

Όπως γίνεται γνωστό, οι οπαδοί της Μαρσέιγ πέρασαν στην… αντεπίθεση, καθώς μερίδα τους κατέβηκε από το πούλμαν -κουβαλώντας ρόπαλα- και επιτέθηκαν σε έναν μοτοσικλετιστή, τον οποίο άφησαν τραυματισμένο στο δρόμο.

Όπως προσθέτει το «RMC» το πούλμαν είχε φύγει από το σημείο τη στιγμή που κατέφτασε η Αστυνομία, η οποία βρήκε σπασμένα γυαλιά και χαλίκια κατά τις έρευνές της. Προς το παρόν οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν προβεί σε συλλήψεις.

To άρθρο Μαρσέιγ: Ενέδρα σε πούλμαν οπαδών των Μασσαλών και αντεπίθεση με ρόπαλα και τραυματισμό μοτοσικλετιστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button