ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο Βασίλης Γισδάκης στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις – Galaksias Portal News

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις υποδέχεται τον Βασίλη Γισδάκη, έναν από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με μια χαρακτηριστική πορεία και ιδιαίτερο στίγμα στη μουσική διαδρομή του, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 21:30.

Στο ξεκίνημά του υπήρξε βασικός ερμηνευτής του Μάνου Χατζιδάκι τραγουδώντας στις συναυλίες του μεγάλου συνθέτη υπό τη διεύθυνσή του. Έκτοτε έχει χαράξει μια αξιόλογη πορεία έχοντας συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους δημιουργούς, μεγάλες ορχήστρες και ερμηνευτές σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η παρουσία του στη δισκογραφία είναι πλούσια, με αρκετούς προσωπικούς δίσκους αλλά και με πολλές συμμετοχές σε έργα παλαιοτέρων αλλά και νεοτέρων δημιουργών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Διέλευση, μαζί με τη Δέσποινα Στεφανίδου στο πιάνο και το τραγούδι και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση με τίτλο «Το Ταξίδι».

Μια μουσική διαδρομή με «μπαλάντες» που έχουν συνομιλήσει με την ιστορία, απ’ τις ωραιότερες που έχουν γραφτεί στην ελληνική αλλά και ξένη δισκογραφία, με αγαπημένα τραγούδια πολλών συνθετών καθώς και τραγούδια απ’ την προσωπική του καινούργια και παλαιότερη δισκογραφία, τραγούδια-μπαλάντες που εξέφρασαν τις πιο συγκινητικές ανθρώπινες στιγμές και αγωνίες.
Με την αφηγηματική μα πάνω απ’ όλα παραστατική, γεμάτη ευαισθησία και λυρική ζεστασιά φωνή του αλλά και την πολύπλευρη ερμηνευτική του δυνατότητα, δίνει ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ύφος στα τραγούδια που ερμηνεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες

Χώρος: Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις, Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη
Τηλ. κρατήσεων: 2108613739

Ημερομηνία & ώρα παράστασης: Σάββατο 11 Μαΐου2024 | 21:30

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 12€ | Μειωμένο (φοιτητικό/ανέργων): 10€
Προπώληση εισιτηρίων: more.com (https://www.more.com/music/basilis-gisdakis-to-taksidi/)

Ο Βασίλης Γισδάκης στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button