Επικαιρότητα

Η δολοφόνος πήρε προθεσμία ν’ απολογηθεί την Τετάρτη – Galaksias.com

Όπως ήταν προγραμματισμένο η 39χρονη δολοφόνος του 43χρονου ξυλουργού, Σάκη Νικολάου, χθες το πρωί στη Χαλκίδα, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στις 10 στα Δικαστήρια Χαλκίδας, προκειμένου ν΄ απολογηθεί.

Την συνόδευε ο δικηγόρος της, Θέμις Κωντσιλίδης, ενώ στο σημείο δεν βρέθηκε κανείς συγγενής της, ούτε και συγγενείς του θύματος. Η παραμονή της στο γραφείο του ανακριτή ήταν ολιγόωρη, καθώς η υπεράσπιση ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της μέχρι την Τετάρτη το πρωί στις 10.

Στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα δεν θέλησε ν΄ απαντήσει, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου θα παραμείνει μέχρι την απολογία της. Η 39χρονη κατηγορούμενη κατά την προσαγωγή της δεν απάντησε σε καμία δημοσιογραφική ερώτηση, ενώ σίγουρα ήταν σε πού καλύτερη κατάσταση από χθες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η 39χρονη με τον 43χρονο δεν διατηρούσαν κανένα ερωτικό δεσμό, αποκλείοντας έτσι την ερωτική αντιζηλία και το έγκλημα πάθους. Ο δικηγόρος της, Θέμις Κωντσιλίδης, την Τετάρτη αναμένεται να ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη για την πελάτισσά του, προκειμένου να διαπιστωθεί η πνευματική της υγεία.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τις κινήσεις του 43χρονου θύματος παρουσίασαν χθες ΜΜΕ, μέσα από βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο διακρίνεται η διαδρομή που ακολούθησε από το σπίτι του μέχρι το σημείο που έπεσε νεκρός.

Είναι 10 λεπτά πριν από τις 8 και ο 43χρονος επιχειρηματίας κατεβαίνει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει και βγαίνει από την είσοδο.

Στη συνέχεια, διασχίζει τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου και περνά απέναντι, στην οδό Μαργαρίτη, όπου του έχει στήσει καρτέρι η 39χρονη δράστις.

Εκεί, τον τραυματίζει με ένα μαχαίρι μπροστά από την πόρτα του επαγγελματικού του οχήματος και τον κυνηγά μέχρι τη μέση του δρόμου όπου του καρφώνει το δεύτερο μαχαίρι στην πλάτη αφήνοντάς τον νεκρό.

Την άγρια δολοφονία είδε μπροστά στα μάτια της η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button