ΕνημέρωσηΠολιτική

«Τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε έναν πραγματικό φίλο» – Galaksias Portal News

Τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση σε «έναν πραγματικό φίλο της Ελλάδας», εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον βασιλιά Κάρολο με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Εύχομαι στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Κάρολο Γ΄ ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Είναι πραγματικός φίλος της Ελλάδας και αυτές τις στιγμές η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου», γράφει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Η πρόγνωση είναι καλή», ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ παραμένει «πολύ θετικός» όσον αφορά τη διάγνωση του καρκίνου και θα συνεχίσει με «συνήθεις δουλειές», αναφέρει η Daily Mail, την επομένη της είδησης που σόκαρε τη Βρετανία αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι «πολύ θετικός» μετά τα σοκαριστικά νέα ότι έχει καρκίνο. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ακόμη ότι το πρόβλημα με τον καρκίνο έχει εντοπιστεί πολύ νωρίς και η πρόγνωση για τον 75χρονο μονάρχη είναι καλή.

Επιπλέον, η βασιλική οικογένεια λέγεται ότι έμεινε έκπληκτη από την αποφασιστικότητα του Καρόλου να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του ιδιωτικές υποχρεώσεις, χωρίς καμία αλλαγή μετά τα νέα για την υγεία του.

 

 

To άρθρο Μητσοτάκης για Κάρολο: «Τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε έναν πραγματικό φίλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button