Τρόπος Ζωής

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά – Η ανάρτηση με το συγκινητικό «αντίο»

Βαρύ πένθος βιώνει η Βίκυ Καγιά μετά την είδηση θανάτου του πολυαγαπημένου της πατέρα. Το μοντέλο ανακοίνωσε τον θάνατό του με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο πατέρας της, Άγγελος Καγιάς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024. Η Βίκυ Καγιά ανέβασε μία παλιά φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τρυφερά τον μπαμπά της, θέλοντας έτσι να του πει ένα δημόσιο «αντίο».

«Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα του post.

Μαζί με τα τρυφερά της λόγια, η Βίκυ Καγιά έχει βάλει ένα περιστέρι και μια λευκή καρδιά.

Οι γονείς της Βίκυς Καγιά είχαν πάρει διαζύγιο όταν εκείνη ήταν 17 ετών, πράγμα που εκείνη αντιμετώπισε πολύ θετικά.

«Ήμουν 17. Μόνο πάρτι που δεν κάναμε τότε. Ευτυχώς που χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν, απλά έμεναν μαζί για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές εντάσεις. Δεν ήταν ευτυχισμένοι μαζί.

Δεν ζήσαμε ακραίες καταστάσεις αλλά στην ατμόσφαιρα υπήρχε συνέχεια μία γκρίνια, μία ειρωνεία, φωνές. Δεν ήταν χαρούμενοι. Οπότε ανακουφιστήκαμε όλοι τότε. Και σε πληροφορώ ότι οι σχέσεις τους από τότε που χώρισαν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλές».

Η Βίκυ Καγιά διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα της, αφού όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ήταν εκείνος που τη βοήθησε στα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ πηγαίνοντας την σε κάστινγκ.

To άρθρο Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά – Η ανάρτηση με το συγκινητικό «αντίο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button