ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Τέλος» κι επίσημα από τη Γουλβς ο Ότο – Galaksias Portal News

Ελεύθερος και τυπικά, προκειμένου να συνεχίσει τη συνεργασία του όπου εκείνος επιθυμεί, δηλαδή στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει, έμεινε το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) ο Γιόνι Κάστρο Ότο, λύνοντας τη συνεργασία του με τη Γουλβς.

«Ο Ισπανός είναι πλέον ελεύθερος να ενταχθεί σε άλλο σύλλογο, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε κοινή συναινέσει» αναφέρει μεταξύ άλλων η ενημέρωση των «λύκων» στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Η τελευταία εμφάνισή του για το σύλλογο της Premier League ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ως αλλαγή στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ότο να αφήνει το «Μολινό» έπειτα από 134 συμμετοχές και έξι γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, φιλοξενούνται και σχετικές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Γουλβς, Ματ Χομπς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο Γιόνι δεν έχει παίξει πολύ ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλει να πάει κάπου να αγωνιστεί και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Ήταν ένας μεγάλος υπηρέτης για εμάς. Στη σύγχρονη εποχή, ήταν ένα σημαντικό μέλος της πιο επιτυχημένης ομάδας που είχαμε. Μεγάλωσε ένα παιδί εδώ και έκανε ένα άλλο εδώ και αγάπησε την πόλη».

Ακολούθησε το μήνυμα αποχαιρετισμού του 29χρονου πλάγιου αμυντικού στα social media. «5,5 χρόνια στη Γουλβς. Τι όνειρο που έγινε πραγματικότητα… Ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, για όλη την υποστήριξη παρά τους τραυματισμούς μου. Η οικογένειά μου μεγάλωσε εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αποτελέσει μέλη της κοινότητάς σας. Μια φορά “λύκος”, για πάντα “λύκος”» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ότο αναμένεται στις 23:15 το Σάββατο (27/1) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μαζί με τον μάνατζέρ του, με πτήση από το Πόρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ολοκληρώνουν την προετοιμασία για το ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 28/1, 20:30 – Γήπεδο Τούμπας). Παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του, όπως και οι Αλί Σαμάτα και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που βρίσκονται με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button