ΑθλητικάΕνημέρωση

Ολλανδία – Ελλάδα LIVE ο αγώνας της Εθνικής μπάσκετ για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

Η Εθνική μπάσκετ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025, με στόχο το 2/2 στον 6ο όμιλο, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Τσεχίας.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ντεμπούτο με νίκη ως προπονητής της Εθνικής μπάσκετ και πλέον ψάχνει και δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στο Ολλανδία – Ελλάδα, παρά τις σημαντικές αλλαγές στη 12άδα της “γαλανόλευκης”. Λαρεντζάκη, Μήτογλου, Παπανικολάου και Γουόκαπ έχουν μείνει εκτός, αλλά ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα ενισχύει την ομάδα ως ο νέος νατουραλιζέ της Εθνικής Ομάδας.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολλανδία – Ελλάδα για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

Μετά τη νίκη της με 72-64 επί της Τσεχίας στο ΣΕΦ την περασμένη Παρασκευή (23.02), στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της, η “γαλανόλευκη” αντιμετωπίζει μία πιο αδύναμη ομάδα και διεκδικεί το διπλό.

Οι Ολλανδοί προέρχονται από την ήττα 98-94από τη Μεγάλη Βρετανία και θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη. Κατά το παρελθόν, οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 23 φορές, με την ελληνική ομάδα να έχει επικρατήσει σε 19 ματς.

Η δωδεκάδα της Εθνικής: Καλαϊτζάκης, Ρογκαβόπουλος, Μωραϊτης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Τολιόπουλος, Μαντζούκας, Κουζέλογλου, Μήτρου-Λονγκ, Ζούγρης, Λούντζης και Χαραλαμπόπουλος

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου, η Τσεχία υποδέχεται τη Μεγάλη Βρετανία στις 21:15.

To άρθρο Ολλανδία – Ελλάδα LIVE ο αγώνας της Εθνικής μπάσκετ για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button