ΑθλητικάΕνημέρωση

Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα, Γιόβετιτς και Ιμπόρα η αποστολή για το ματς με τη Λαμία – Galaksias Portal News

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (17:00, Cosmote Sport 1) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα για το ματς με τον σύλλογο της Φθιώτιδας, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά το στραβοπάτημα (1-1) στην έδρα του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, αφήνοντας εκτός τους Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα και Γιόβετιτς προφανώς για να πάρουν ανάσες και να προστατευτούν ενόψει του πρώτου ματς με την Άστον Βίλα, για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Εκτός των επιλογών του Βάσκου τεχνικού έμεινε και ο Ντόη, ο οποίος στο ματς με τον Άρη υπέπεσε στο λάθος απο το οποίο προήλθε το γκολ των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button