Τρόπος Ζωής

Θυμάμαι την μεγάλη μου ταραχή για το εκείνο το γύρισμα πριν 27 χρόνια – Galaksias Portal News

“Πρώτη φορά σε γύρισμα και είχα μεγάλο άγχος, μεγάλη ταραχή” περιγράφει ο Χρήστος Πλαΐνης.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” στο MEGA, το πρωινό της Τρίτης, ο Χρήστος Πλαΐνης μίλησε για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας και τις φορές που έρχεται σε δύσκολη ενώ θυμήθηκε το πρώτο τηλεοπτικό του γύρισμα.

“Μου συμβαίνει να έρχομαι σε δύσκολη θέση με κάποιον άνθρωπο που θα με αναγνωρίσει στον δρόμο γιατί από τη μία ερχόμαστε πολύ κοντά με τον κόσμο και αυτό είναι ευχάριστο.

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν στιγμές που κάποιοι άνθρωποι, όχι γιατί είναι κακοί αλλά ίσως είναι πιο εξωστρεφής ο χαρακτήρας τους, παραβιάζουν λίγο τον προσωπικό σου χώρο. Ειδικά, ας πούμε, όταν είμαι με τα παιδιά μου” υπογράμμισε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

“Θα πω απλά πω κάποιες δουλειές ίσως θα έπρεπε να μην τις είχα κάνει ή ότι μπορεί μια δουλειά να έμεινε μόνο ένα οικονομικό επίπεδο.

Δηλαδή να κάλυψε μόνο την οικονομική μου ανάγκη και όχι την καλλιτεχνική μου ανάγκη”.

“Νομίζω ότι η πρώτη μου εμφάνιση στο “Άγγιγμα ψυχής” ήταν πριν από 27 χρόνια οπότε δεν μπορώ να θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι όμως την μεγάλη μου ταραχή για το πρώτο γύρισμα.

Πρώτη φορά σε γύρισμα και είχα μεγάλο άγχος, μεγάλη ταραχή” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Χρήστος Πλαΐνης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

To άρθρο Χρήστος Πλαΐνης: Θυμάμαι την μεγάλη μου ταραχή για το εκείνο το γύρισμα πριν 27 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button