Επικαιρότητα

Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου για το Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο για την υγεία στο Σεληνάρι

Ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου με αφορμή τον ξεσηκωμό για την δημόσια υγεία

Την υποστήριξή του, καθώς και την συμμετοχή των μελών του στο Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο στο Σεληνάρι για την Δημόσια Υγεία, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη (28/3), δηλώνει ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικης Αγίου Νικολάου, όπως γνωστοποίησε με ψήφισμα το βράδυ της Δευτέρας (25/3).

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Υποστήριξη και συμμετοχή στο Πανλασιθιωτικο Συλλαλητήριο  στο Σεληνάρι για τη Δημόσια Υγεία την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Ο σύλλογος των φίλων της φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου και τα μέλη του συνειδητοποιώντας τη σημασία της δημόσιας δωρεάν υγείας και της πρόληψης των ασθενειών εκφράζουμε την απόλυτη υποστήριξή μας προς το Πανλασιθιώτικο Συλλαλητήριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Σεληνάρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου με θέμα τη δημόσια υγεία.

Με το παρόν ψήφισμα, δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε ενεργά στη διάδοση πληροφοριών σχετικά με την υγεία και την πρόληψη ασθενειών κατά τη διάρκεια του Παλλασιθιωτικού Συλλαλητηρίου, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να λάβουν μέτρα για τη διατήρηση της υγείας τους και των γύρω τους.

Εκφράζουμε την πλήρη εμπιστοσύνη μας  στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης και τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας όλων των συμμετεχόντων.

Σύλλογος φίλων φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button