Επικαιρότητα

Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το δικαστήριο στη δίκη για το Μάτι – «Έφυγαν» καρέκλες στο άκουσμα των ποινών

Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις των συγγενών στη δίκη για το Μάτι – Βίντεο ντοκουμέντο από την αίθουσα

Σε έξαλλη κατάσταση συγγενείς και φίλοι επιχείρησαν να επιτεθούν κατά του προεδρείου και των κατηγορούμενων, οι οποίοι χρειάστηκε να φυγαδευτούν όταν άρχισαν να πετάνε καρέκλες εναντίον τους.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Star οι παρόντες στην αίθουσα, έδειξαν με κάθε τρόπο την οργή τους απέναντι στη δικαστική απόφαση που καταδικάζει μόνο έξι από τους 21 κατηγορούμενους, και αυτούς με ποινές «χάδι».

Συγκεκριμένα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να φωνάζουν απευθυνόμενοι στους κατηγορούμενος. Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να μην πάρουν έκταση τα επεισόδια ενώ οι κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν από την είσοδο που χρησιμοποιούν οι δικαστές.

«Το δικαστήριο σας αποτελεί προσβολή για τους νεκρούς, τους ζωντανούς και την αλήθεια», ακούστηκε στην αίθουσα με το που ανακοινώθηκε η απόφαση για την τραγωδία που συγκλόνισε τη χώρα, «Διέλυσαν τα σπίτια μας…».

Η ένταση ξεκίνησε όταν οι πολίτες άκουσαν συνήγορο να αναφέρει για τον εντολέα του πως είναι οικογενειάρχης.

«Όλοι έντιμοι οικογενειάρχες είναι… Και εμείς οικογένειες είχαμε..Δεν μπορώ άλλο… Περίμενα έξι χρόνια …Θα το πάθω το εγκεφαλικό σήμερα. Εχετε καταλάβει τι δικάσατε;» είπε μια γυναίκα.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε ωστόσο και πάλι διακόπηκε μετά από λίγο. Οι κάτοικοι αντιδρούσαν με χειροκροτήματα αποδοκιμασίας σε κάθε διακοπή ενώ πολλοί από αυτούς φώναζαν στους δικαστές «Συγχαρητήρια. Τσίπα δεν έχετε;».

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τις αντιδράσεις των συγγενών:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button