ΑθλητικάΕνημέρωση

Το ξέσπασμα του Αταμάν, το δώρο στους παίκτες και το πάρτι στο ΟΑΚΑ με Φενέρμπαχτσε – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδο του στα πλέι οφ της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 74-63 στο φλεγόμενο ΟΑΚΑ και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα για ένα δεκάλεπτο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο από τη δεύτερη περίοδο επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του μέσα από την άμυνα του και έφτασε σε μία άνετη νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν πανηγυρίσε τη νίκη του τριφυλλιού, ζώντας λίγο παραπάνω τις στιγμές από τη στιγμή που αντίπαλος ήταν η Φενέρμπαχτσε, με την οποία έχει… προηγούμενα στην Τουρκία.

Ο Τούρκος προπονητής ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μπροστά από τις κερκίδες, σηκώνοντας ψηλά τις γροθιές του, όπως συνηθίζει να κάνει μετά από σπουδαία αποτελέσματα.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε, μάλιστα, τόσα κέφια που φρόντισε να δώσιε ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού το Σάββατο (10/2).

Ο Τούρκος τεχνικός είναι δίκαιος. Ο ίδιος ήταν εξάλλου, που πριν από μερικές ημέρες είχε ακυρώσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μετά την ήττα των πρασίνων από τον Άρη στο πρωτάθλημα.

“Πολύ σημαντική νίκη, οπότε αξίζετε ένα ρεπό αύριο”, ανέφερε στα αποδυτήρια ο Αταμάν, με τους παίκτες του να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού έζησαν, πάντως, έντονα το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και μετά το τέλος του αγώνα έστησαν πάρτι μαζί με τον κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ, δείτε πως ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα του Αταμάν, το δώρο στους παίκτες και το πάρτι στο ΟΑΚΑ με Φενέρμπαχτσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button