ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο επικός διάλογος του Στέφανου Κασσελάκη με ηλικιωμένη στα Χανιά και η ανάρτηση Γεωργιάδη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στα Χανιά και ο διάλογός του με μια ηλικιωμένη γυναίκα κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη να το αναρτά στα social media.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσιεύει το βίντεο που ανέβασε η Ομάδα Αλήθειας και στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Χανιά και την ρωτά για την κατάσταση στα νοσοκομεία του νησιού, αλλά και για την οικονομική της κατάσταση.

Οι απαντήσεις που έδινε η ηλικιωμένη δεν ικανοποίησαν τον Στέφανο Κασσελάκη καθώς όσο και να προσπαθούσε να αποσπάσει κάποιο παράπονο, δεν τα κατάφερε.

Ο σπαρταριστός διάλογος έχει ως εξής:

Κασσελάκης: Πώς αντέχετε; Έχετε σύνταξη;
Ηλικιωμένη: Έχω σύνταξη και ο σύζυγος έχει, καλά, δόξα τω Θεώ.
Κασσελάκης: Νοσοκομείο πώς πάτε;
Ηλικιωμένη: Έχει γιατρούς εδώ
Κασσελάκης: Είστε εντάξει, δηλαδή…
Ηλικιωμένη: Πάω και στο νοσοκομείο Χανίων, είμαι πολύ ευχαριστημένη, πάρα πολύ.
Κασσελάκης: Με ραντεβού; Έχει καθυστερήσεις;
Ηλικιωμένη: Καμία καθυστέρηση! Τι να σας πω; Ακούω ορισμένους που έχουν παράπονα και δεν τους πιστεύω!

Μάλιστα η γυναίκα αποκάλυψε πως δούλευε ως μαία στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» επί 30 χρόνια και είναι τόσο ευχαριστημένη από το σύστημα Υγείας στην Κρήτη, που δεν φεύγει από το νησί.

«Η δημόσια λειτουργός πώς φαίνεται…» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανεβάζει το βίντεο με τον διάλογο , γράφοντας: «Αυτό το σημερινό βίντεο από την περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη είναι πραγματική απόλαυση! Αν δεν το έχετε δει, δείτε το οπωσδήποτε:»

 

To άρθρο Ο επικός διάλογος του Στέφανου Κασσελάκη με ηλικιωμένη στα Χανιά και η ανάρτηση Γεωργιάδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button