ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Γκρίλις προσπαθεί να εκλάβει τις αποδοκιμασίες ως… φιλοφρόνηση – Galaksias Portal News

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, ο οποίος συχνά γίνεται στόχος των αντίπαλων οπαδών από τότε που μετακόμισε στους πρωταθλητές της Premier League, δηλώνει ότι προσπαθεί να εκλάβει τις αποδοκιμασίες ως… φιλοφρόνηση.

Ο Γκρίλις κέρδισε το treble με τον σύλλογο του Μάντσεστερ την περασμένη σεζόν κατά την οποία αποδοκιμάστηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ, στο Λιντς και σε άλλα παιχνίδια. Ο 28χρονος, ο οποίος εντάχθηκε στη Σίτι από την Άστον Βίλα έναντι αμοιβής περίπου 100 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 117 εκ. ευρώ) το 2021, έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού τους τελευταίους μήνες, αλλά ελπίζει να παίξει τον ρόλο του στην προσπάθεια της Σίτι να κερδίσει το treble και πάλι αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα αναρωτιέμαι, γιατί με κοροϊδεύουν. Kαι η μητέρα μου πάντα με ρωτάει για αυτό επίσης», είπε ο Γκρίλις στο διαδικτυακό περιοδικό του συλλόγου.

«Σε κάθε εκτός έδρας γήπεδο που πηγαίνω τώρα, με αποδοκιμάζουν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος γιατί – πρέπει απλώς να προσπαθήσω να το εκλάβω ως θετικό ή κομπλιμέντο.

Τώρα πλησιάζουν και τα σημαντικότερα παιχνίδια… και εδώ όλοι σε κοιτάζουν και όλοι πρέπει να αποδόσουν. Ελπίζω να μπορώ να είμαι εκεί για τα παιδιά, τον προπονητή και τους οπαδούς μας και να προσπαθήσω να είμαι επιτυχημένος σε αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σίτι, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της Premier League αντιμετωπίζει την τέταρτη Άστον Βίλα την Τετάρτη και στη συνέχεια παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους προημιτελικούς του Champions League στις 9 Απριλίου.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button