Επικαιρότητα

Νίκη για τα κορίτσια του ΟΦΗ με άρωμα Εθνικής – Galaksias.com

Με Πιτσούλη, Πρινιωτάκη τα κορίτσια του Νίκου Προύφα νίκησαν τους Αμπελόκηπους

Νίκη…νούμερο 8 (σε 14 παιχνίδια) για τα κορίτσια του ΟΦΗ που κέρδισαν με 3-0 σετ και την ΑΕ Αμπελοκήπων στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και αγκάλιασαν ακόμη περισσότερο την σωτηρία στην πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία.

Η νίκη για τα κορίτσια του ΟΦΗ, είχε και …άρωμα Εθνικής καθώς οι Πρινιωτάκη και Πιτσούλη, παρά την κόπωση από τα παιχνίδια της Εθνικής U18 στην Τουρκία, βρέθηκαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για να ενισχύσουν στον ΟΦΗ.

Δείγμα του πόσο αγαπάνε την ομάδα τους αλλά και το κλίμα που επικρατεί συνολικά στα κορίτσια του ΟΦΗ.

Οι δυο διεθνείς του ΟΦΗ βρέθηκαν στο επίκεντρο δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλου του οργανισμού του ΟΦΗ ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, περίμενε τα κορίτσια με δυο ανθοδέσμες για να να τα καλωσορίσει σε μια πολύ όμορφη στιγμή.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Προύφας, ανακάτεψε την τράπουλα, έβαλε την λίμπερο Ελευθερία Φανιουδάκη, σε θέση ακραίας (λόγω της απουσίας της Μαριάτου), χρησιμοποίησε λιμπερο τις Ματαλλιωτάκη και Ζάλλι και η ομάδα του ΟΦΗ ανταποκρίθηκε φτάνοντας σε μια σχετικά εύκολη νίκη με 3-0 σετ και ένα πολύτιμο και καθαρό τρίποντο.

“Κρατάμε τη νίκη και δοκιμάσαμε κάποια σχήματα, καθώς μας περιμένει ένα δύσκολο δεκαήμερο με παιχνίδια απέναντι στους πρωτοπόρους”, ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας.

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-21.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Kαλουτάκη, Φανιουδάκη Ελ, Βεργετάκη, Κοζωνάκη, Παπουλίδου, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Ν, Πιτσούλη, Αραμπατζή, Παπαδάκη, Βυνιχάκη, Μπελενιώτη, Ζάλλι, Ματαλλιωτάκη Θ (λ).
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button