ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ραντεβού με το efood στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Galaksias Portal News

Όσο το Πάσχα πλησιάζει, τόσο το μυαλό σου ταξιδεύει και σε φαντάζεσαι οπουδήποτε αλλού πλην του γραφείου. Καταπράσινα λιβάδια, ολάνθιστα πάρκα, μαγευτικές παραλίες.

Και κάπου εκεί επανέρχεσαι στην πραγματικότητα από το σκούντηγμα του συναδέλφου σου ο οποίος είναι φυσικά στο ίδιο mood, αλλά προσπαθεί να τηρήσει και τις ισορροπίες του γραφείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάπου ανάμεσα στα emails και τα calls, συζητάς με την ομάδα για τα πλάνα των γιορτών.

Επίσκεψη στο χωριό για το ψήσιμο του οβελία και απόδραση express σε κάποιο νησί έχουν την τιμητική τους και συνειδητοποιείς ότι δεν πρόκειται τελικά να μείνεις στην πόλη όπως υπολόγιζες, καθώς ξεσηκώθηκες από τα σχέδια των συναδέλφων σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, λοιπόν, ξεκινά το σαφάρι αναζήτησης του ιδανικού προορισμού για απόλυτη ξεκούραση. Οι επιλογές άπειρες, η διάθεση στα ύψη και ξαφνικά βλέπεις ήδη τον εαυτό σου να φτάνει στο αεροδρόμιο με τη βαλίτσα ανά χείρας.

Οι διακοπές σου ξεκινούν και η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο! Το ίδιο συμβαίνει και με την πείνα σου όμως, αφού από τη χαρά σου δεν τσίμπησες κάτι πριν αναχωρήσεις από το σπίτι.

Δεν πτοείσαι. Σκέφτεσαι ότι θα φας κάτι μόλις φτάσεις στον προορισμό σου. Όμως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και αυτό το efood το γνωρίζει καλά, γι’ αυτό και έχει σκεφτεί για σένα πριν από σένα. Τι εννοούμε; Μα φυσικά αναφερόμαστε στην υπηρεσία Gate Delivery powered by efood!

Πρόκειται για μία καινοτόμα υπηρεσία στο πλαίσιο συνεργασίας με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών που θα απογειώσει την ταξιδιωτική σου εμπειρία πριν καν μπεις στο αεροπλάνο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις, να αποφασίσεις τι θέλεις να γευτείς και να περιμένεις το efood να σε βρει στην πύλη αναχώρησής σου, στην περιοχή Σένγκεν (πύλες Β).

Πώς; Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Χρησιμοποιείς τα ειδικά διαμορφωμένα stand efood Gate Delivery που βρίσκονται στα gates ή μπαίνεις στο efood app, ενώ υπάρχει και τρίτη οδός και αυτή είναι το σκανάρισμα των QR codes σε διάφορα σημεία γύρω σου.

Στη συνέχεια επιλέγεις κατάστημα και στέλνεις την παραγγελία σου. Σε λίγα μόλις λεπτά παραλαμβάνεις στο efood «pick up point» που επέλεξες. Το’ χεις; Σίγουρα το’ χεις! Κι αν η αεροπορική εταιρεία που έχεις επιλέξει, το επιτρέπει, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα ή τον καφέ σου κατά τη διάρκεια της πτήσης σου.

Η υπηρεσία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00, ενώ τα «pick up points» του efood είναι ήδη εγκατεστημένα σε 14 πύλες αναχώρησης της περιοχής Σένγκεν του αεροδρομίου.

Δεν έχει, λοιπόν, σημασία αν ταξιδεύεις εντός ή εκτός Ελλάδος. Σημασία έχει ότι το κάθε σου ταξίδι από εδώ και στο εξής θα έχει την υπογραφή του efood μέσα από την υπηρεσία Gate Delivery εξασφαλίζοντάς σου άνεση και απόλαυση ήδη από την πύλη αναχώρησης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button