Κόσμος

Νέες αποκαλύψεις για τους λόγους που θα την κρατήσουν εκτός βασιλικών υποχρεώσεων – Galaksias.com

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Concha Calleja, έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή Fiesta του Telecinco. Σύμφωνα με το marca.com είπε:

«Μίλησα με έναν βοηθό στο βασιλικό οίκο και με διαβεβαίωσαν ότι κάτι έχει πάει στραβά στη μετεγχειρητική περίοδο.Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δύο δηλώσεις».

Τι λένε ειδικοί για την κατάστασή της

Εμπειρογνώμονας σύμφωνα με την ilmessaggero.it , αναφέρει ότι φημολογείται ότι η πριγκίπισσα πάσχει από οξεία εκκολπωματίτιδα.

Η οξεία εκκολπωματίτιδα είναι μια φλεγμονή των εκκολπωμάτων, προεξοχών του εντερικού βλεννογόνου που δημιουργούνται σε αντιστοιχία με κάποιες περιοχές με μικρότερη αντοχή κυρίως με την πρόοδο της ηλικίας. Τα συμπτώματα είναι έντονος κοιλιακός πόνος, που εντοπίζεται γενικά στο επίπεδο των κοιλιακών τεταρτημορίων της αριστερής πλευράς, αλλοιώσεις του εντέρου και πυρετός. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσει μικροδιατρήσεις ή εντερικές διατρήσεις, που απαιτούν χειρουργική επέμβαση.

Άλλα πιθανά σενάρια δεδομένης της διάρκειας της παραμονής στο νοσοκομείο και της ακύρωσης των υποχρεώσεων τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα, παραμένουν η υστερεκτομή, η αφαίρεση της μήτρας λαμβάνοντας υπόψη τις τρεις εγκυμοσύνες.

Τι σημαίνει ο όρος επέμβαση στην κοιλιακή χώρα

Η γενικόλογη περιγραφή για επέμβαση στην κοιλιακή χώρα μπορεί να σημαίνει μια σειρά από επεμβάσεις. Η κοιλιακή χώρα είναι το μπροστινό μέρος του κοιλιακού τμήματος του κορμού. Περιέχει πολλά ζωτικά όργανα, όπως το στομάχι, το λεπτό έντερο, το παχύ έντερο, το συκώτι, το πάγκρεας, η μήτρα, οι ωοθήκες, τα νεφρά και η ουροδόχος κύστη.

Η χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα – γνωστή και ως λαπαροτομία – μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως διερευνητική διαδικασία για να βοηθήσει στη διάγνωση μιας πάθησης είτε ως θεραπεία για ένα πρόβλημα υγείας.

Οι ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Η αλήθεια είναι ότι οι ενδείξεις ότι κάτι έτρεχε με την Κέιτ Μίντλετον ήταν ότι η τελευταία δημόσια εμφάνισή της είχε γίνει την ημέρα των Χριστουγέννων στο Σάντριχαμ, όπου βρέθηκε με ολόκληρη τη βρετανική βασιλική οικογένεια για την λειτουργία.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε μόνος του στο Λιντς για μια εκδήλωση του ράγκμπι και η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στις υποχρεώσεις της μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων δεν είχε ανακοινωθεί.

Στις 9 Ιανουαρίου έκλεισε τα 42 της χρόνια και παρόλο που είναι παράδοση για την ίδια να γιορτάζει τα γενέθλιά της με την οικογένειά της ιδιωτικά, χρησιμοποιεί πάντα το επίσημο προφίλ της στο Ιnstagram για να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να ευχαριστήσει τους οπαδούς της για τις ευχές τους. Φέτος δεν το έκανε αυτό.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button