ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου – Galaksias Portal News

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/4, 19:30, Novasports Prime) στην Τούμπα, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Η τελευταία πρόβα διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) και περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενόψει του ντέρμπι, ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου και θα διανυκτερεύσει πριν την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην ανακοινώνει αποστολή. Δεδομένα, ωστόσο, ο Ρουμάνος προπονητής έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε κόντρα στη Λαμία τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο όριο των καρτών είναι οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα κι ενώ μετά την ΑΕΚ οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό (Κυριακή 12/5, 20:00 – Τούμπα), στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των Play Off.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button