Τρόπος Ζωής

Ζούσα μία ψεύτικη ζωή, έλεγα ψέματα σε όλους για όλα – Galaksias Portal News

“Είχα φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω” εξομολογείται ο Fipster.

Την πιο σκοτεινή περίοδο της προσωπικής του ζωής θέλησε να μοιραστεί ο Fipster στο νέο επεισόδιο του podcast που παρουσιάζει στο διαδίκτυο. “Το δικό μου γατί με βοήθησε να βγω, δεν θα πω κατάθλιψη, από την θλίψη.

Δηλαδή όταν πριν από τέσσερα χρόνια βίωνα μια πολύ περίεργη, σκοτεινή περίοδο και είδα το γατί να το έχουν ανεβάσει μικρό στα social media. “Τι ωραίο γατί! Έρχομαι να το πάρω τώρα” είπα στην κοπέλα που είχε ανεβάσει την φωτογραφία στο Instagram”.

“Οπότε πήγα πήρα το γατί μικρό, το έφερα στο σπίτι, δεν ήξερα τι να το κάνω και πήρα τους φίλους να έρθουν να με βοηθήσουν με αυτό στο σπίτι. Με βοήθησε όμως πάρα πολύ όλη η αυτή η αγάπη που παίρνεις και δίνεις στο ζώο” εξομολογήθηκε αρχικά ο νεαρός Youtuber. “Η χειρότερη φάση της ζωής μου νομίζω πως ήταν όταν ήμουν στην εφηβεία, το έχω ξαναπεί.

Εκεί στα 16 με 18 μου χρόνια. Συνέβαιναν πράγματα μέσα μου τα οποία δεν μπορούσα με τίποτα να διαχειριστώ, δεν είχα και με ποιον να τα μοιραστώ.

Από επιλογή δεν τα μοιραζόμουν με κανέναν, ούτε με τους φίλους μου ούτε με τους γονείς μου. Ζούσα μία ψεύτικη ζωή, έλεγα ψέματα σε όλους για όλα”.

“Υπήρχαν πολλά θέματα στο σπίτι με τους γονείς μου, δεν τα έβρισκαν ακριβώς. Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο γιατί, όταν είσαι 15 – 16 χρονών, τα βλέπεις όλα πολύ πιο τεράστια. Αν δεν έχεις και κάποιον να τα μοιραστείς, τα βλέπεις ακόμα πιο τεράστια.

Πνιγόμουν μέσα στις σκέψεις μου. Είχα φτάσει και σε σημείο να σκέφτομαι να αυτοκτονήσω γιατί δεν είχε νόημα η ζωή, να πάρω χάπια και όλα αυτά”.

“Από αυτό βγήκα με συζήτηση με τους γονείς μου, με ψυχοθεραπεία και μια φίλη μου τότε έπαιξε πολύ κομβικό ρόλο στη ζωή μου γιατί, χωρίς να της έχω πει τίποτα, είχε καταλάβει πολλά πράγματα, ήρθε και με αγκάλιασε” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Fipster.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button