Επικαιρότητα

Λύματα, σκουπίδια, δυσοσμία και μια πάπια που προσπαθεί να κολυμπήσει – Galaksias.com

Τα ερωτήματα και τα παράπονα είναι αμέτρητα για την κατάσταση της περιοχής προς τους αρμόδιους τον δήμαρχο την υπηρεσία καθαριότητας όσα και τα σκουπίδια που έχουν “πνίξει” την λίμνη

Αγανακτισμένη αναγνώστρια του neakriti.gr έστειλε φωτογραφία ντροπής για την περιοχή των Λινοπεραμάτων! Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα κάνοντας περίπατο στην περιοχή των Λινοπεραμάτων στην Αμμουδάρα αντίκρυσε μια πάπια να προσπαθεί να κολυμπήσει μέσα στο ποτάμι κάτω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ, γεμάτο από σκουπίδια και λύματα.

Επικρατεί χάος..καθημερινά κάτοικοι και επισκέπτες στην περιοχή, κάνουν παρέα με τα λύματα τα σκουπίδια και την δυσοσμία που είναι αφόρητη και όλα αυτά, λίγους μήνες πρίν την έναρξη της τουριστικης σεζόν.

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες η πάπια προσπαθεί “χαλαρή” να εναρμονιστεί στην φύση πέρνοντας το μπάνιο της ανάμεσα στα σκουπίδια και τα λύματα. 

Τα ερωτήματα και τα παράπονα είναι αμέτρητα για την κατάσταση της περιοχής προς τους αρμόδιους τον δήμαρχο την υπηρεσία καθαριότητας όσα και τα σκουπίδια που έχουν “πνίξει” την λίμνη και τα ζωα που προσπαθούν να απολαύσουν τον κοντινό άγριο βιότοπο τους…

 

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button