Επικαιρότητα

Στα αζήτητα παραμένει η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά – H απάντηση της οικογένειας – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, η εκπομπή “Ζήνα το βράδυ” στο STAR. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σορός της 52χρονης Βολιώτισσας Σταυρούλας Γκουγκουλιά παραμένει στον ψυκτικό θάλαμο του Νεκροτομείου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πειραιά.

Η ταυτοποίηση της σορού της άτυχης γυναίκας που χάθηκε στις 20 Αυγούστου 2023 από το σπίτι της στην Κυψέλη και φέρεται να μετέβη σε παραλία του Π. Φαλήρου, έγινε πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με όσα αποκλειστικά αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης στο STAR.

Παρότι επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην υπάρξει δημοσιότητα και να μεταφερθεί η σορός από την Αττική στη Θεσσαλία για την εξόδιο ακολουθία, αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει, δημιουργώντας ερωτηματικά για την απόφαση της οικογένειας της σε Βόλο και Λάρισα ως προς την κηδεία της.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο πατέρας της Σταυρούλας μιλώντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη ισχυρίστηκε ότι “ο δικηγόρος της οικογένειας αναμένει την αποδέσμευση της σορού από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, για να την παραλάβουν”, όμως αυτό έχει γίνει από την περασμένη Δευτέρα.

ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥ

Η αδράνεια σχετικά με την κηδεία της άτυχης 52χρονης έχει προκαλέσει την οργή της συγκατοίκου της, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς, λέγοντας ότι η Σταυρουλάκης συνεχίζει να ταλαιπωρείται και μετά τον θάνατο της, ενώ ζήτησε την άδεια να τελέσει εκείνη την κηδεία στον Βόλο, αφού η οικογένεια της δεν το πράττει.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button