ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ήταν η κακιά στιγμή, δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας» – Galaksias Portal News

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και θυμήθηκε στιγμές από την καριέρα του, ενώ σχολίασε τη σχέση του με άλλους θρύλους του μπάσκετ, όπως ο Νίκος Γκάλης και ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο Πρέλεβιτς μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη και αναφέρθηκε στον Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά και στο περιστατικό με τον καυγά του στο παρκέ με τον Νίκο Γκάλη.

Οι δηλώσεις του Πρέλεβιτς

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη: «Ήταν δύσκολος και ως προπονητής, είχαμε σταματήσει και οι δύο την επαγγελματική μας πορεία. Είχαμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί, κάναμε παρέα. Η κόντρα υπήρχε πάντα στο επιτρεπτό επίπεδο επαγγελματικά. Αυτές οι συγκρούσεις που υπάρχουν είναι λογικές. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν δύσκολος αλλά δίκαιος. Δυσκολευόμουν τότε αλλά μετά από χρόνια το εκτιμάς. Δεν το συζητήσαμε ποτέ μεταξύ μας».

Για τον Νίκο Γκάλη και την αντιπαλότητά τους: «Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο είναι τι έγινε με τον Νίκο Γκάλη. Απαντάω ότι ήταν η κακιά στιγμή, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά εμείς. Πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά, έχει κι αυτός τη δική του καθημερινότητα.

Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν».

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε και για το νέο βιβλίο που θα γράψει και σχολίασε σχετικά τα εξής: «Δεν θα έγραφα ποτέ τη βιογραφία μου. Δεν μου αρέσει. Θα πρέπει να είναι κάτι που να δημιουργεί ενθουσιασμό. Το δεύτερο βιβλίο μου θα είναι και πάλι κάτι διδακτικό».

To άρθρο Μπάνε Πρέλεβιτς για Νίκο Γκάλη: «Ήταν η κακιά στιγμή, δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button