Επικαιρότητα

Το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Φθιώτιδας καλεί σε συγκέντρωση την Πρωτομαγιά – Galaksias.com

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΠΕΦ:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας τιμώντας το διαχρονικό σύμβολο των αγώνων, την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, αποδίδει φόρο τιμής στους αγώνες των εργατών που έχασαν τη ζωή τους στις αιματοβαμμένες εξεγέρσεις του Σικάγο, αγωνιζόμενοι για κοινωνική δικαιοσύνη, ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους συνανθρώπους μας που παλεύουν ενάντια στην ακρίβεια, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Αγωνιζόμαστε για ένα παρόν και ένα μέλλον καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας. Χωρίς ακρίβεια, κοινωνική φτώχεια, εργασιακή ανασφάλεια και ανισότητες.

Βρισκόμαστε σε θέση μάχης, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την εναντίωσή μας σε κάθε ελαστική μορφή εργασίας και στην καταστρατήγηση των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων μας. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επιβάλλεται να  προασπίσουμε τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και να αποτρέψουμε όλους τους αντεργατικούς νόμους που γονατίζουν τους εργαζόμενους και τις εργασιακές σχέσεις. 

Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για την ουσιαστική στήριξη της μισθωτής εργασίας, απαιτώντας  αξιοπρεπή διαβίωση για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

M. Τετάρτη 1η Μάη.

Ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα.

Όλοι στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας

Πλατεία Διάκου ώρα 11:00 π.μ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button